Eemland

Over TechNet Eemland

Stichting TechNet Eemland zet zich regionaal in voor een toekomst met voldoende technisch personeel, zodat technische bedrijven over voldoende vakkrachten kunnen beschikken. Door jongeren te laten kennismaken met de brede, vernieuwende en creatieve mogelijkheden van leren en werken in de techniek, ontdekken zij tijdig of dit aansluit bij persoonlijke interesses en mogelijkheden. Door een actieve samenwerking van ruim 60 organisaties vanuit het onderwijs, bedrijfsleven, overheid en brancheorganisaties worden programma’s ontwikkeld die aansluiten bij behoeften en waarbij gebruik wordt gemaakt van ieders expertise. Samenwerken, verbinden en regisseren staat centraal bij Stichting TechNet Eemland.

Contact met de regio

Heeft u een vraag over deze regio? Wilt u meedoen in het netwerk? Neem contact op met de projectleider van TechNet Eemland.

Nieuwsberichten uit Eemland

Succesvolle Week van de Techniek

Ruim 1550 vmbo-leerlingen bezochten de Week van de techniek in Amersfoort. Zij maakten kennis met de mogelijkheden van leren en werken in de techniek. Van maandag 22 januari tot en met vrijdag 26 januari 2018 organiseerde Stichting TechNet Eemland de.. Lees meer
Eemland
Praktijkvoorbeelden

Geen praktijkvoorbeelden gevonden.

Documenten