Gooi en Vechtstreek

Over Toptechniek in bedrijf Gooi en Vechtstreek

In deze regio zijn veel  media- en ICT-bedrijven gevestigd. Om de arbeidskansen op de regionale arbeidsmarkt te verbeteren, wordt gewerkt aan een betere aansluiting tussen vmbo-tl en mbo niveau 3 en 4. Dit gebeurt onder meer in het kader van het M-Tech-programma, waarin onder andere de ontwikkeling van informatietechnologie in leerjaar 3 en 4 van vmbo-tl (ITTL) aandacht krijgt. De M-Tech activiteiten worden geïntegreerd in Toptechniek in Bedrijf. De focus ligt op doorlopende leerlijnen ITTL, LOB, kennisuitwisseling tussen docenten (vo en mbo) en afstemming met bedrijven in de regio. Streven is dat alle leerlingen van M-Tech scholen op dezelfde wijze in aanraking komen met verschillende technische beroepen en technische opleidingsmogelijkheden.

Contact met de regio

Heeft u een vraag over deze regio? Wilt u meedoen in het netwerk? Neem contact op met de projectleider van Toptechniek in bedrijf Gooi en Vechtstreek.

Nieuwsberichten uit Gooi en Vechtstreek

Gooi en Vechtstreek

Hilversum – Op dinsdag 21 april 2015 is Toptechniek in bedrijf officieel van start gegaan in de regio Gooi en Vechtstreek. Annemarie Knottnerus programmaleider Platform Bèta Techniek overhandigde een cheque aan voorzitter van de stuurgroep Techniekpact en tevens directeur financiën.. Lees meer
Gooi en Vechtstreek
Praktijkvoorbeelden

Geen praktijkvoorbeelden gevonden.

Documenten