Toptechniek in bedrijf nu ook in Noord- en Midden Limburg

Op donderdag 22 januari is Toptechniek in bedrijf officieel van start gegaan in Noord- en Midden Limburg. Projectleider Toptechniek in bedrijf Henno van Horssen is blij met de aansluiting van Noord- en Midden Limburg. ‘De start van Toptechniek in bedrijf in Noord- en Midden Limburg betekent dat ook in deze regio gewerkt wordt aan beter technologisch onderwijs en dat jongeren hiervan kunnen profiteren.’

Tjeu van de Laar, directeur Techniek van Gilde Opleidingen en Ingeborg Janssen Reinen, lid College van Bestuur van Gilde Opleidingen tekenden de overeenkomst. Noord- Midden Limburg gaat in Toptechniek in bedrijf verder aan de slag met het uitwerken van doorlopende leerlijnen tussen VMBO en MBO.

Tjeu van de Laar: ‘Ik kijk ernaar uit om van andere regio’s te leren en om onze kennis met anderen te delen’. Ingeborg Janssen Reinen: ‘Intensieve samenwerking in de regio is noodzaak, maar ook voor de toekomst van het mbo-onderwijs. Deelname aan Toptechniek in bedrijf draagt hieraan bij’.

Naast de stimuleringsbijdrage van Toptechniek in bedrijf ontvangt Noord- Midden Limburg ook middelen van de provincie Limburg, regio Venlo en Keyport.

Lees ook het bericht hierover van provincie Limburg