Dutch Technology Week 2017

Als je opgroeit in een land als Nederland, word je omringd door wondertjes van techniek en wetenschap. Maar deze uitvindingen en ontwikkelingen zijn niet altijd even goed zichtbaar aan de buitenkant. Ze vinden plaats op geheimzinnige plekken, in laboratoria of achter de gesloten deuren van hightech bedrijven.

Kortom, die wondertjes van techniek en wetenschap mogen weleens uitgebreid in het spotlicht worden gezet. Want juist in dat opzicht is Nederland een land om trots op te zijn! De Dutch Technology Week (DTW) is in 2012 in Brainport Eindhoven ontstaan vanuit een groot enthousiasme voor technologie en wordt dit jaar wederom met een groeiend scala aan leuke, bijzondere en interessante activiteiten op de kaart gezet. Zie, voel en ervaar een programma van 15 tot en met 20 mei vol technologische verrassingen, met daarin een aantal highlights voor de jeugd en jongeren! De meeste events zijn gratis toegankelijk.

Beleef een week lang de Dutch Technology Week en ervaar dat technologie alles om ons heen met elkaar verbindt.

Technology Connects

Neem een kijkje in de keuken van diverse high tech bedrijven tijdens de High Tech Ontdekkingsroute op 20 mei, of raak verwonderd door techniek tijdens Night of the Nerds. Bezoek het Philips Museum en kom meer te weten over antibiotica, of stap in de Time Machine Micro:bit en neem een kijkje in het verleden. Daarnaast komt de internationale wedstrijd First Lego League naar Eindhoven, nieuwsgierig naar alle bouwsels? Kom even kijken! Mis deze kans niet en bezoek één van de vele gratis events tijdens de DTW!

Volg Dutch Technology week online!

De Dutch Technology week is actief op de website, Facebook, Twitter en Snapchat. Niet alleen met leuke artikelen en meer informatie over het programma, maar bijvoorbeeld ook met grappige weetjes, win- en kortingsacties. Houd de DTW in de gaten op: www.dutchtechnologyweek.com, facebook, twitter en Snapchat.